Rudolph Care søger julehjælp til salgsteam i København og Århus

Rudolph Care udvikler og sælger bæredygtig certificeret skønhedspleje i krydset mellem luksuriøs effekt og mindst mulig miljøbelastning.

Julen er en travl periode for Rudolph Care, og vi har brug for ekstra hænder til at støtte op om vores julesalg i butikkerne. Vi søger derfor deltids salgsassistenter, som 15-20 timer ugentligt, som har lyst til at hjælpe til allerede fra november 2021. Vi har brug for en i København og en i Aarhus og vagterne vil primært ligge på eftermiddage og i weekender.

Vi søger salgsassistenter, som er gode ambassadører for Rudolph Care, og vi forestiller os, at du enten har et deltidsjob, hvor de ekstra timer kan passe ind, eller er studerende. Erfaring fra lignende job er i ikke påkrævet – bliver det dig, vil du få en grundig indføring i Rudolph Cares univers samt en oplæring i vores produkter.

Følgende kvaliteter matcher din personlighed:

  • Positiv, udadvendt og naturlig udstråling
  • Brænder for at lære nyt, sælge og give kunden en oplevelse (inspirere og guide vores kunder)
  • Selvstændig og initiativrig
  • Du er god til at bevare overblikket, er fleksibel og omstillingsparat

Vi aktivt på at øge diversiteten og mangfoldigheden i Rudolph Care. Derfor håber vi, at du – uanset din personlige identitet, etnicitet, alder, religion, kønsopfattelse, seksualitet, hudfarve og politiske overbevisning, har lyst til at søge job hos os. Du er så hjerteligt velkommen.

Om os

Hos Rudolph Cares møder vi verden og hinanden med respekt, nysgerrighed og omsorg hver eneste dag. At vi opfører os ordentligt i alt, hvad vi gør. Og at vores øvrige værdier, umage, ansvar, mod og fællesskab, er mere end holdning, men udtryk for hvordan vi agerer som kolleger, som samarbejdspartnere og som verdensborgere.

Vi producerer i Danmark med hovedsæde i Valby, København og sælger vores produkter via vores website og hos udvalgte forhandlere i Danmark, Norge og Frankrig.

Om processen

Lyder det som et job for dig? Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt, så søg gerne i dag.

Send os en mail med din ansøgning og CV til job@rudolphcare.com.

Har du spørgsmål vedr. jobbet, kan du kontakte salgschef Stine Reckendorff på 53532719

Vi glæder os meget til at møde dig.

Andrea Elisabeth Rudolph & Rudolph Care