Event

Event: Solnedgangs-wakeboard med Therese Taabbel

I samarbejde med den femdobbelte danmarksmester i kitesurfing; Therese Taabbel og Copenhagen Cable Park, byder vi velkommen til en vild, sjov og lærerig aften på vandet lørdag d. 9/9-2023.

Uanset om du elsker at have et board under fødderne, har lyst til at blive udfordret på vandet – eller allerede er en haj til vandsport, kan du blive inspireret og udvikle dine wakeboard skills mens solen går ned.


Alle niveauer er velkomne; den skarpe vandatlet, som gerne vil udfordres i nye tricks og teknikker – eller den helt grønne vandhund, som vil give sig i kast med wakeboarding. På de små baner lærer alle at komme oppe og stå på boardet, mens den store bane indbyder til tricks og leg. Undervejs vil Therese Taabbel tage godt hånd om dig mens du er på vandet – og deler ud af ekspert råd, som hjælper til en bedre forståelse af bevægelser og teknikker. Som tak for din deltagelse får du en særlig Rudolph Care-goodiebag, samt en introduktion til brug af produkterne. Der vil være lette snacks og forfriskninger undervejs – men hvis den store sult melder sig, vil Copenhagen Cable Parks cafe være åben frem til kl. 17.30.

Hvem er Therese?

Therese er femdobbelt danmarksmester i Kitesurfing, tidligere Danmarksmester i wakeboard, Redbull atlet og Core Kite teamrider. Selvom hun allerede er blandt de bedste kvindelige kitesurfere i verden, presser hun konstant sine grænser, og motiveres af sin store passion, hårdt arbejde og tro på, at alting kan lykkes. Hendes glæde for sporten og vandet vil uden tvivl også smitte af på dig.

Tilmeldning

Tilmeld dig via dette link – men skynd dig, da pladserne er begrænset 25 deltagere. Pris: 400kr pr. deltagere.

I prisen får du:

- 2 timer på vandet med Therese Taabbel som coach
- Leje af alt nødvendigt udstyr; board, våddragt, vest, hjelm
- Rudolph Care goodiebag
- Alle kabelbaner til rådighed

Sted: Copenhagen Cable Park - Kraftværksvej 24, 2300 KBH. Lørdag d. 9/9-2023.

Program:

16:30 - 17:30 - Velkomst:
- Introduktion til Rudolph Cares goodie bag
- Snacks
- Omklædning
- Warm-up og inddeling

17:30 - 19.30 - Coaching på vandet:
- Stor- og lille bane i brug.

19:30 - Omklædning og tak for i dag.

Godt at have med:

- Badetøj
- Håndklæde
- Varmt tøj til senere
- Vandflaske


Book Breathing Course