Är du Rudolph Cares nya Area Sales Executive i Sverige?

Rudolph Care utvecklar och säljer hållbar, ekologisk och certifierad skönhet som kombinerar exklusiv hudvård med omtanke för hälsa och miljö.

Vi söker en tillmötesgående, initiativrik, erfaren och självständig säljare i Stockholmsområdet, som på fulltid har drivet och kompetensen att bli en del av vårt försäljningsteam. Vi letar efter dig som älskar att sälja, utbilda och med stor inlevelse berätta om våra hållbara skönhetsprodukter och vårt universum för B2B-partners och kunder. Du kommer att ha ditt eget ansvarsområde för försäljning till- och hos befintliga återförsäljare i Sverige. Det är fördelaktigt att ha liknande försäljningserfarenhet från antingen livsstils- eller skönhetsbranschen.


Om dig och om jobbet

Vi värderar professionalism, erfarenhet och personlighet lika högt och ser fram emot att få höra mer om dig. Rollen är en tillsvidareanställning på fulltid och ska tillsättas så snart som möjligt.

Låter detta som något för dig? Då passar du förhoppningsvis in i den profil vi letar efter:

Du har ditt eget ansvarsområde som utgår från Stockholm men kan innebära resande även till andra städer inom Sverige. Du är i daglig dialog med partners, butiker och kunder - både genom fysiska besök och via telefon och mail. Du arbetar självständigt på ett strukturerat sätt och är duktig på att prioritera uppgifter och planera din tid. Du känner dig bekväm med att vara i farten; körkort är ett måste. Training är en naturlig del av ditt arbete och det är viktigt att du har ett genuint intresse för att fördjupa dig i produkt egenskaper och våra noggrant utvalda, effektiva ingredienser. Du har en naturlig förståelse för budget och mål – och brinner för att sälja och inspirera dina kunder - återförsäljare såväl som slutkunder. Du är flexibel och omtänksam – och tar dig engagerat an alla uppgifter, oavsett hur stora eller små de må vara.

Du kommer att möta en arbetsplats, där du har möjlighet att sätta din egen prägel på din roll, skapa personliga relationer med återförsäljare – och bli en del av ett dedikerat team, som hjälper varandra, delar kunskap, erfarenheter, och tips – och som arbetar med gemensamma mål. Du rapporterar till Rudolph Cares Sverigechef.

Om oss

På Rudolph Care möter vi världen och varandra med respekt, nyfikenhet och omsorg varje dag. Vi värnar om våra värderingar och anstränger oss i allt vi gör. Som kollegor, samarbetspartner och världsmedborgare.

Vi utvecklar och producerar våra produkter i Danmark och har huvudkontor i Valby, Köpenhamn. Våra produkter återfinns i vår webbshop och hos utvalda återförsäljare i Danmark, Norge, England och Frankrike – med fortsatt internationell tillväxt.

Vi vill aktivt öka diversiteten och mångfalden på Rudolph Care och hoppas att du, oberoende av din personliga identitet, etnicitet, ålder, religion, könsuppfattning, sexualitet, hudfärg och politisk inställning, har lust att söka jobb hos oss. Du är så hjärtligt välkommen.

Om processen

Du ansöker till denna roll genom att skicka ett mail med din ansökan och ditt CV till sanna@rudolphcare.com, gärna tillsammans med en personlig introduktion i text eller video. Vi tar inte emot ansökningar direkt från LinkedIn.

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att träffa dig!